Éénmalig verkrijgbaar tijdens Bookstore Day: Het weeshuis voor verlaten verhalen

Op 14 april a.s. is bij 200 boekhandels in Nederland éénmalig een klein boek van Annejet verkrijgbaar: Het weeshuis voor verlaten verhalen.


05-04-18

Bookstore Day vindt op zaterdag 14 april voor de tweede keer plaats. Op die dag staan boekhandelaren en hun klanten centraal. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. 

 

Bijzonder is dat tijdens deze Bookstore Day één dag lang veertien speciale boeken eenmalig verkrijgbaar zijn voor de bezoekers van de boekhandel. Van Annejet is op deze dag ‘Het weeshuis voor verlaten verhalen’ verkrijgbaar.

Annejet over dit boek: "Verhalen kwamen van alle kanten op me af gevlogen. De tijd ontbrak me en inmiddels heb ik me erbij neergelegd dat mijn leven te kort is om ze allemaal te vertellen. En daarom heb ik het weeshuis opgericht, het weeshuis voor verlaten verhalen."

Het weeshuis voor verlaten verhalen verschijnt éénmalig in een beperkte oplage van 1500 exemplaren, en wordt aangeboden tijdens Bookstore Day voor 6,99.

Ruim 200 Nederlandse boekhandels doen mee aan Bookstore Day. Hier ziet u of er een boekhandel in uw buurt mee doet: http://www.bookstoreday.nl/locatie.php