Amazon publiceert De Amerikaanse prinses op 1 mei in de VS en koopt vertaalrechten Sonny Boy

Op 1 mei a.s. publiceert Amazon Crossing An American Princess - The many lives of Allene Tew in de Verenigde Staten in de vertaling van Michele Hutchison.


19-03-18

An American Princess zal verschijnen als onderdeel van het Amazon Kindle First-programma. Het is uitzonderlijk dat een boek van een in de Verenigde Staten tot dusverre compleet onbekend auteur als Annejet voor dit programma wordt geselecteerd. Eerdere uitverkorenen bereikten zo goed als allemaal de Amerikaanse bestsellerlijsten.

Amazon heeft onlangs ook de vertaalrechten aangekocht van Annejets klassieker Sonny Boy. In Nederland is dit boek inmiddels toe aan de zesenvijftigstedruk en volgens een op 18 januari gepubliceerd onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau is het nog altijd het een na populairste boek onder Nederlandse scholieren tussen de 15 en de 19.   

Op 30 mei zal Annejet aanwezig zijn bij een presentatie van An American Princess in de Netherlands Club in New York. De dag erna is ze door Amazon uitgenodigd op de New York Book Fair.