Familie première 'Sonny Boy' groot succes

Zondag 9 januari hebben zo'n 180 familieleden van de hoofdpersonages van Sonny Boy, Rika van der Lans en Waldemar Nods een speciaal voor hen georganiseerde voorpremière van de film in Rosmalen bijgewoond.


12-01-11

Onder de aanwezigen waren ook regisseur Maria Peters, producenten Dave Schram en Hans Pos en Waldy 'Sonny Boy' Nods. Na afloop van de door het publiek ademloos gevolgde film, haalde organisator Joost Happel Waldy en Maria naar voren en werd er minutenlang geapplaudisseerd. Waldy vertelde vervolgens hoe blij hij was dat hij dit temidden van zijn verenigde familie mocht beleven. Het magazine van de Volkskrant zal aanstaande zaterdag middels een reportage aandacht besteden aan deze dag. 
De officiële première van de film vindt aanstaande maandag 17 januari plaats in het Circustheater in Scheveningen. Op zaterdag 22 januari organiseert de Bijenkorf een speciale vertoning in Theater Tuschinski in Amsterdam en op dinsdag 25 januari laat Film by the Sea de film zien in respectievelijk Terneuzen en Vlissingen. Bij al deze gelegenheden zal naast Maria Peters ook Annejet aanwezig zijn. Vanaf donderdag 27 januari gaat de film in roulatie in 110 bioscopen in het hele land. 

SB familiereunie
Aan het begin van de familiedag in Rosmalen. Midden voor: Waldy Nods