Speciale voorvertoningen voor de film 'Sonny Boy'

Op zondagmiddag 9 januari - dus nog voor de officiële première van de film op 17 januari in Den Haag - zal er in Rosmalen in samenwerking met distributeur A-film een speciale vertoning plaatsvinden voor de nazaten van Lambertina Schraven en Jan van der Lans (de ouders van Rika).


07-12-10

Dit aldus organisator Joost Happel ‘omdat het boek is uitgegroeid tot een waardevol verbindend element in onze familie’. Er worden tussen de 100 en 150 mensen verwacht. Mochten er nog (al dan niet aangetrouwde) familieleden zijn die de uitnodiging niet ontvangen hebben - aanmelden kan tot 10 december op meylerswart@hetnet.nl. 

Op zaterdag 22 januari om 10.30 uur organiseert De Bijenkorf een gratis voorpremiere in Pathe Tuschinski in Amsterdam voor haar Platinum en Diamond Members. Na afloop zullen zowel regisseur Maria Peters als Annejet beschikbaar zijn voor vragen. Ook is er een mogelijkheid om het boek te laten signeren. Aanmelden kan vanaf 6 december tot 8 januari via Belbos 0900-2025351. Vanaf 27 januari zal de film in bioscopen in heel Nederland te zien zijn.